Previous
Next

Juwelier Bourgois

De collecties die bij ons gevolgd worden, zijn door ons team zorgvuldig en minutieus beoordeeld eer we zelf onze naam aan een merk willen binden.

De jaren ervaring staat garant dat u bij ons in vertrouwen koopt. Ook hebben wij een eigen juwelenatelier voor het ontwerp en vervaardigen van zowel uw ideeën als onze eigen creaties (met een zeer hoge graad van afwerking). Het eigen juwelenatelier herstelt uw juwelen met grote zorg en behoud van eigenheid van het juweel.

Historiek

Juwelen Bourgois is reeds meer dan 60 jaar actief in uurwerken- en juwelenhandel. Paul Bourgois studeerde op 19 jarige leeftijd af als laureaat in het TKS (Technisch Kunstambachten School) voor uurwerkmaker en goudsmid.


Een jaar later startte hij zijn eerste juwelenzaak te Avelgem. In 1979 werd het huis Depoortere overgenomen en totaal vernieuwd en evolueerde met zijn tijd mee. In 1980 kwam zoon Bart in de juwelenzaak en specialiseerde zich tot goudsmid en edelsteenkundige. Zoon Bart nam in 1986 de fakkel van vader over en is nu de huidige zaakvoerder.

Eigen makelij

Ons eigen juwelenatelier ontwerpt en vervaardigd juwelen van zowel uw ideeën als onze eigen creaties en dit met een zeer hoge graad van afwerking.

Ook de herstellingen van uw juwelen wordt met grote zorg en behoud van eigenheid verzorgd.